Toimitus

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Varastossa olevien tuotteiden toimitus kestää noin 2-7 arkipäivää ellei muuta tuotteen yhteydessä ole mainittu. Jälkitoimitustuotteiden toimitusaika vaihtelee yleensä noin 1 viikosta 4 viikkoon. Tuotteet toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla.

Toimitustavaksi on mahdollista valita Posti, Matkahuolto, DB Schenker tai kotiinkuljetus. Toimituksen hinta vaihtelee toimitustavan mukaan. Tarjoamme maksuttoman toimitusvaihtoehdon yli 89 € tilauksiin. 

Toimituskulut alle 89 € tilauksiin:

 • Postipaketti ja DB Schenker 6,90 €
 • Matkahuolto lähelle paketti 6,90 €
 • Postin pikapaketti 10,90 €
 • Kotiinkuljetus 18,90 €

Posti

Nouto pakettiautomaatista tai noutopisteestä

 • Paketti lähetetään vastaanottajan lähimpään Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin
 • Lähetys on noudettava 7 päivän kuluessa saapumispäivästä
 • Saat ilmoituksen tekstiviestitse kun paketti on noudettavissa
 • Yli 89€ tilaukset ilman postituskuluja

Matkahuolto

Nouto Matkahuollon toimipisteestä

 • Paketti toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin, näiden lisäksi paketti on noudettavissa valikoiduista K-Marketeista sekä R-kioskeista
 • Saat ilmoituksen tekstiviestitse kun paketti on noudettavissa

DB Schenker

Nouto DB Schenkerin noutopisteestä

 • DB Schenkerin noutopisteverkosto koostuu noin 500 noutopisteestä, jotka ovat auki aamusta iltaan, paketti toimitetaan vastaanottajan lähimpään noutopisteeseen
 • Saat ilmoituksen tekstiviestitse kun paketti on noudettavissa
 • Yli 89 € tilaukset ilman postikuluja

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Maksutavat

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Joustoluotto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta