Palauttaminen ja peruuttaminen

Newdesign.fi -verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk peruutusoikeus valitsemiensa tuotteiden tai koko tilauksen osalta. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Peruutettu tuote tulee palauttaa viimeistään 14 vrk kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Pyydämme sinua ilmoittamaan kirjallisesti, mikäli haluat peruuttaa koko tilauksesi tai palauttaa osan tuotteista. Voit ilmoittaa tilauksen peruuttamisesta tai tuotteiden palauttamisesta sähköpostitse (niina@newdesign.fi). Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa tai hyvin pakattuna. 

Palauta tuote tai tuotteet hyvin pakattuina Postin tai Matkahuollon palveluita käyttäen.

Newdesign.fi ei vastaa palautettavien tuotteiden toimituskuluista.  Palautamme kaikki saadut suoritukset koskien peruutettua tilausta viipymättä viimeistään 14 vrk kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jolla tuote on alunperin maksettu. Palautettujen tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja mahdollisten sinettien ehjiä.

Newdesignilla on oikeus kuitenkin pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes Newdesign on saanut peruutetun tuotteen takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. 

Asiakas on velvollinen tarkistamaan tuotteen heti tuotetta vastaanotettaessa. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai rikkoutunut, on tästä viipymättä ilmoitettava verkkokaupan asiakaspalveluun, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen kyseisillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Kuljetuksessa rikkoutuneesta tai vaurioituneesta tuotteesta tai paketista on heti pyydettävä tavarankuljettajaa tekemään vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen on otettava viipymättä yhteys verkkokaupan asiakaspalveluun. Tuotetta ei saa antaa takaisin kuljetusyhtiölle ennen kuin asiakaspalveluun on otettu yhteyttä. 

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.