Palauttaminen ja peruuttaminen

Newdesign.fi -verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk peruutusoikeus valitsemiensa tuotteiden tai koko tilauksen osalta. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Peruutettu tuote tulee palauttaa viimeistään 14 vrk kuluttua peruutusilmoituksen tekemisestä.

Pyydämme sinua ilmoittamaan kirjallisesti, mikäli haluat peruuttaa koko tilauksesi tai palauttaa osan tuotteista. Voit ilmoittaa tilauksen peruuttamisesta tai tuotteiden palauttamisesta sähköpostitse (niina@newdesign.fi) tai omilta asiakassivuiltasi. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa tai hyvin pakattuna. 

Peruutetun tilauksen tai tuotteen voi viedä hyvin pakattuna palautuskortti päälle liimattuna Postin tai Matkahuollon pisteeseen.

Newdesign.fi vastaa palautettavien tuotteiden välittömistä kuluista, poislukien kotiinkuljetuksella toimitettu tuote. Palautamme kaikki saadut suoritukset koskien peruutettua tilausta viipymättä viimeistään 14 vrk kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jolla tuote on alunperin maksettu

Newdesignilla on oikeus kuitenkin pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes Newdesign on saanut peruutetun tuotteen takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. 

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.